OSTOS: Regulaattorien Mersu

Koti / OSTOS: Regulaattorien Mersu

Arvelinkin, että regulaattorihankinta lähtee käsistä. Hintaero tavallisen ja hyvän välillä on sen verran pieni ja hyvän jälleenmyyntiarvo sen verran parempi, että kalliimman vaihtoehdon saa perusteltua itselleen aika tuskattomasti.

Apeksin XTX 200-sarja on pärjännyt testeissä erinomaisesti. Pääsin jo kokeilemaankin sitä yhdellä allaskerralla. Hengitysvaste oli todella pieni ja muoto suuhun sopiva.  XTX 100 on ilmeisesti käytännössä sama, mutta edullisempi ja XTX 200 Tungsten on käytännössä sama, mutta kalliimpi. Päädyin siis luonnollisesti Tungsteniin.  

Itse asiassa Sammakkomies.fi:ssä oli erinomainen tarjous ja sain Tungsten / XTX 40 -paketin hintaan 566  euroa. XTX 100 / XTX 40 -setti olisi ollut vain 16 euroa halvempi ja tämä on kyllä paljon hienompi. Pinnoitettu ensimmäinen vaihe, kullatut laatat ja kaikki.  Samoja paketteja en löytänyt halvemmalla mistään ja XTX 100 / 40 maksoi useimmissa paikoissa satasen enemmän.

Tämä on jo esineenä niin hieno, että olisi tehnyt mieli ostaa, vaikka ei edes sukeltaisi. Koilliseen sojottava mollukka on Suunto Vyper Airin painemittarin lähetinosa. Mittarin osalta pitääkin vielä tunnustella mielipiteitä ja päättää niiden perusteella, hankinko lainkaan perinteistä letkumittaria tuon lisäksi.

Ostettu

Apeks XTX 200 Tungsten
sammakkomies.fi, 566 € (2016-01-01)

 

 

 

 

Kommentoi