Ostos: Märkäpuku

Koti / Ostos: Märkäpuku

Hallissakin tulee yllättävän äkkiä vilu. Uidessa lämpiää kyllä, mutta sukeltaessa lillutaan lähinnä paikallaan tai korkeintaan livutaan majesteettisesti. Lisäksi varusteet on mukavampi pukea jonkun vaatteen päälle, eikä märkäpuku ole märkänä niin inhan tuntuinen kuin puuvillapaita. Tiukempi tekninen aluspaita toimii parhaiten, jos märkäpukua ei ole.

Opittu

  • hallipuvuksi kannattaa valita ohuehko puku. Muutamalla kympillä saa ihan kelvollisen vaatteen ja suuremmat satsaukset voi jättää ulkona käytettävään märkä- tai kuivapukuun. Hintaluokka nousee silloin kuitenkin 500-1000 euron tasolle
  • lämmön lisäksi puku tuottaa iloa myös niin, että sen jättää kylpyhuoneeseen roikkumaan ja käy sitten yöllä säikähtämässä

Ostettu

Mares shorty manta 2.2 mm man
45 euroa, scubastore

Kommentoi